Solid Byggpartner Ekerö AB

Bild av företag Solid Byggpartner Ekerö AB

Solid Byggpartner Ekerö AB - Entreprenad och Byggservice! Vi utför alla typer av byggentreprenader och byggservice i Stockholm med omnejd. Vår styrka ligger i vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät som ger oss möjligheten att utföra hela byggprojektet medans du som kund endast behöver en kontakt. Idag har vi en stor nöjd kundkrets bestående av enskilda konsumenter, arkitekter, föreningar och företag.

Kunskap Våra medarbetare genomgår löpande utbildning på nya produkter som når marknaden. Tack vare det kan vi erbjuda våra kunder den bästa servicen och den senaste tekniken inom byggbranschen. Kvalitet Med certifierade samarbetspartner och mångårig erfarenhet kan vi säkerställa en hög kvalitet genom alla olika moment i byggprocessen, vi utför alltid egenkontroller och tar fram ett avtal innan påbörjat arbete för att minimera risken för missförstånd. Besök gärna vår Instagram för fler bilder och inspiration! Välkommen att kontakta oss, info@sbyggpartner.com 070-637 63 51 GUSTAVAVÄGEN 11, 178 31 Ekerö Instagram-video -Takrenovering Djursholm Text visas om bilden är trasig Instagram-video - Fasadbyte, Ny altan & Garagetak Text visas om bilden är trasig Instagram-video - Stor altan Text visas om bilden är trasig

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Solid Byggpartner Ekerö AB.

H

Byte trädäck

Mycket väl utfört arbete! Proffsigt även i detaljer, sådant som man som amatör inte tänker på. Det kallar jag en bra byggare!

– Harald W (2024-06-05)

G

RÖTSKADA PÅ DEL AV UNDERLAGSTAK

Nöjd!

– Gunnar (2024-04-16)

S

Fönster på övervåning. Del av karm rutten.

Jag är mkt nöjd. Resultatet blev som jag önskade. Dessutom var hantverkarna så lätta att ha att göra med.

– Sisse (2023-12-11)

A

Nymonterat kök som inte blev bra.

Otroligt professionellt utfört arbete av Jonathan och Niklas! Att reparera fula skador och felmonteringar som tidigare snickare åsamkat kan inte vara lätt, men dom har gjort ett fantastiskt bra jobb! Jag rekommenderar dom å det varmaste! Snabba, effektiva, kommunikativa och väldigt trevliga. Är nu äntligen stolt över hur min lägenhet ser ut! Jättenöjd! Stort tack till Jonathan och Niklas!

– Annette Wramberg (2023-12-07)

D

Byte av fasadpanel

Professionella, noggranna och kunniga. Utförde arbetet enligt överenskommelse.

– Donovan (2023-09-07)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Kontakt