SEAL BYGG

Bild av företag SEAL BYGG

Välkommen till SEAL BYGG! Vi löser problemen med snickeri, målning, badrum, renovering och hemreparationer med största effektivitet! Vill du skaffa en snickare, reparera tak, gipsväggar, golvparkett, spackel, måla, byta inredning i din lägenhet eller hus, göra en terrass i Malmö eller Skåne? Då har du kommit till rätt ställe! Vi har olika hantverkare inom detta område. Beskriv bara vad du behöver hjälp med så att du kan få kvalitets tjänster. Där högsta lyhördhet, kvalitet och noggrannhet är väldigt viktiga för oss. Våra byggtjänster både interiört och exteriört håller högsta kvalitet och har dina önskemål i självklart fokus. Vi håller rent och snyggt under arbetets gång. SEAL BYGG har alltid en kontinuerlig dialog med kunden under arbetets gång för att uppnå ett perfekt resultat. En slutbesiktning tillsammans med uppdragsgivaren säkerställer att både kunden och vi kan vara helt nöjda efter slutfört arbete. Vi håller alltid vårt ord. Nöjda kunder är nyckelkoden. Kontatkt: 076-090 66 96 lisanderbygg@gmail.com

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SEAL BYGG har utfört.

Ny altan runt villan

Liten altan

Förråd nyrenoverat

Pergola

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SEAL BYGG.

E

Sätta upp två duschvikdörrar med en hylla

Bemötandet var först väldigt bra och förtroendeingivande. När det var dags att utföra arbetet blev det först uppskjutet en dag på grund av något annat akut ärende. När de väl var här såg det också först lovande ut, men sedan började problemen hopa sig. Först satte de upp båda dörrprofilerna direkt på väggen istället för att sätta upp hyllan mot väggen, så de fick ta ner den igen och börja om på den sidan. Sedan visade det sig att de blandat ihop dörrarna så de hamnat på fel sida. När de skulle byta plats på dem hade tydligen en skruv gått av, så de fick kämpa länge för att få loss den dörren. När de till slut satt upp dörrarna på rätt plats hade det gått 5 timmar och de hade bråttom iväg. Vi det laget hade de båda sidorna totalt 3 öppna oanvända skruvhål. Den ena dörren satt endast fast där nere, men med en skruv från vart håll, två skruvar hade inget lock, dörrarna gick inte ihop (de sitter mittemot varandra), släplisterna var felskurna, dörrarna var i olika höjd, och de hamnade i sitt "stängläge" på fel vinkel. Kort sagt hade manualen inte följts alls. När vi påpekade felen så svarade han bara att "Jag har monterat minst mer en 40 dushdörrar. Ert dörr är fel.". Istället har vi nu själva fått göra om och göra rätt. Det tog bara en och en halv timme. Vi har fått beställa nya släplister och har flera onödiga hål på profilerna.

– Edvin (2024-09-04)

Hantverkarens svar

Sanningen är att jag har jobbat i ditt hus tidigare Eftersom du var nöjd med mitt arbete, rekommenderade du mig till din mamma Marina Olsson. Jag har jobbat i din mammas hus flera gånger och hon var mycket nöjd och en mycket korrekt kund. Sanningen är att den här gången gick inte arbetet som det skulle, eftersom du ville lägga det på motsatt sida av den normala öppningen och det var en liten skillnad. Jag tror att allt detta hände för att vi inte skulle betala räkningen . Du betalade inte räkningen trots att vi installerade dörren och den var funktionell du har nu en fungerande dörr, samtidigt som vi inte fått någon betalning från dig. Du är en kund som vi inte vill samarbeta med dig

S

Slipa och betsa golv samt sätta upp nya lister

Lisander utförde ett fenomenalt arbete hos oss. Han är punktlig, mycket vänlig och tillmötesgående. Vi är väldigt nöjda med vårat nya golv och jag vill starkt rekommendera Lisander till er alla!

– Sebastian (2021-08-06)

J

Bygga om badrum, garderob & kontor

Lisander hjälpte oss att riva befintligt badrum, forsla bort allt, därefter regla och gipsa nya väggar (och isolera) samt spackla och slipa väggar och tak. Lisander är en fantastiskt trevlig kille med hög arbetsmoral. Han bryr sig om att jobbet blir bra och att kunden blir nöjd. Han kommer dessutom med många egna idéer och initiativ på hur man kan göra för att bygget ska bli bra. Han kommer alltid i tid och ser till att ha rätt material med sig. De moment han själv inte behärskar kan han rekommendera kontakter inom exempelvis VVS, el, kakel etc. Vi är mycket nöjda med Lisander och kommer att fortsätta samarbeta med honom i kommande renoveringsprojekt!!

– Jonas (2021-03-31)

M

Underarbete -golv

Vi är väldigt nöjda med det arbete som Lisander Bygg utförde åt oss. Vi hade golv på ovanvåningen som knarrade mycket. Lisander satte nya reglar emellan befintliga reglar, la isolering och nya golvspånskivor. Det blev stor skillnad! Från första kontakt så var Lisander mycket hjälpsam och ville verkligen att vi skulle känna oss nöjda. Var öppen för förändringar och idéer under tiden som arbetet flöt. Allt blev klart snabbt! Kan varmt rekommendera Lisander Bygg.

– Martin Vellinge (2021-03-27)

Kontakt