Midhof Entreprenad AB

Bild av företag Midhof Entreprenad AB

Vi på MIDHOF arbetar efter vårt motto ”ert bygge, vår stolthet” Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och vet vad som krävs för att få ett framgångsrikt projekt. Vi växer för varje år och följer med utvecklingen gällande ny teknik, verktyg och material samtidigt som vi har vår grund i den gamla hantverkartraditionen. För oss är det inte bara slutresultatet som räknas, utan även att varje kund får en trygg, säker och pålitlig process från början till slut. Därför har vi alltid ett dedikerat team som följer hela resan, från vision till verklighet. Genom vårt samarbete med branschens bästa leverantörer ser vi till att varje detalj möter era krav och förväntningar. Vi är er pålitliga partner för alla typer av byggprojekt, inklusive snickeri, våtrum, fasader, tak, trädgård och interiör. Med vårt breda utbud av tjänster kan vi anpassa oss efter era specifika behov och önskemål. Vi arbetar mot privatpersoner, företag, kommuner, BRF och fastighetsägare i Skåne. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Midhof Entreprenad AB har utfört.

Diverse Badrum och Köks renoveringar

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Midhof Entreprenad AB.

L

Mycket nöjda

Mycket bra upplevelse. Vänliga, tillmötesgående, ärliga och flexibla. Utförde ett mycket bra jobb. Väldigt nöjda med resultatet!

– Linda (2024-07-17)

J

Badrum

Ett otroligt professionellt företag med skickliga hantverkare som dessutom visar ödmjukhet och respekt inför dess kunders hem. Man får bra inspel från hantverkarna vid svåra beslut man måste ta och känner sig aldrig ensam under processen. Vi gjorde om badrummet och sluresultatet blev verkligen över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Midhof Entreprenad AB Datum: 2023-06-10 Kommentar: Ett otroligt professionellt företag med skickliga hantverkare som dessutom visar ödmjukhet och respekt inför dess kunders hem. Man får bra inspel från hantverkarna vid svåra beslut man måste ta och känner sig aldrig ensam under processen. Vi gjorde om badrummet och sluresultatet blev verkligen över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Midhof Entreprenad AB

– Jonny (2024-07-15)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt